Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 30 iunie 2022. Cascada cu apă termală din Topliţa, unică în România, fascinează tot mai mulţi turişti

Observator de bine, 30 iunie 2022, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 30.06.2022, 17:44

Ioana Scărlătescu
Ioana Scărlătescu

Observator de bine, știrile zilei de 30 iunie

1) Studenţii şi cuplurile din România au de-acum posibilitatea de a lua credite de până la 15.000 de euro, garantate de stat. Banii pot fi folosiţi pentru chirie, studii sau chiar cumpărarea unei maşini.

2) Gest eroic al unui tânăr din Tulcea, care a observat cum un copil este la un pas să se înece în mare. Acesta şi-a riscat viaţa pentru a-l aduce la mal, unde l-a predat salvamarilor.

3) Cascada cu apă termală din Topliţa, unică în România, fascinează oameni din tot mai multe colţuri ale ţării. Atracţia turistică îşi schimbă în mod constant înfăţişarea, astfel că fiecare fotografie aici este irepetabilă.

4) Irina Begu s-a calificat în turul trei la Wimbledon, după o victorie fără emoţii, în două seturi. Românca, locul 43 în lume, şi-a asigurat astfel un cec în valoare de 120.000 de lire sterline.

5) O navă spaţială chineză a transmis în premieră imagini de pe întreaga suprafaţă a planetei Marte. Cele mai valoroase fotografii surprinse sunt cele de la polul sudic, unde se află aproape toate resursele de apă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 30 iunie 2022. Cascada cu apă termală din Topliţa, unică în România, fascinează tot mai mulţi turişti