Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 31 august 2021. Viteza maximă în Paris: 30 km/h; petreceri de ziua urșilor panda

Observator de bine, 31 august 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 31.08.2021, 22:11

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 31 august 2021

1) Uniunea Europeană a atins astăzi borna de 70% din populația adultă vaccinată cu schema completă. Ursula von der Leyen a făcut anunţul pe pagina de Twitter, unde le-a mulţumit celor care s-au imunizat împotriva coronavirusului.

2) Parisul luptă împotriva poluării aerului şi a luat o decizie drastică. Limita de viteză a fost redusă de la 50 la 30 de kilometri pe oră, pe majoritatea şoselelor din capitala franceză.

3) Fenomen extrem de rar în Africa de Sud, unde localnicii din oraşul Ceres s-au bucurat de ninsoare la final de august. Oamenii s-au bătut cu bulgări şi au făcut oameni de zăpadă, pe care i-au pus pe maşini.

4) Urşii panda gemeni de la grădina zoologică din Berlin au fost sărbătoriţi cu ocazia împlinirii a doi ani. Îngrijitorii au organizat o petrecere în cinstea lor şi le-au pregătit un tort din sfeclă, morcovi şi bambus.

5) Ben Affleck este tot mai apropiat de familia lui J. Lo, după marea împăcare. Mai nou, actorul apare într-un spot publicitar alături de mama cântăreţei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 31 august 2021. Viteza maximă în Paris: 30 km/h; petreceri de ziua urșilor panda