Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 31 decembrie 2020. Studentă româncă chemată de americani să studieze leacuri pentru bolile incurabile

Observator de bine: o studentă româncă a fost chemată de americani să descopere leacuri pentru bolile incurabile, bunicul din Gorj care a jucat sârba la spital, de bucurie că a scăpat de Covid-19, doreşte să scrie o carte, un tânăr și-a reîntâlnit tatăl de sărbători, după mai bine de 12 ani de când nu îl mai văzuse.

de Redactia Observator

la 14.12.2023, 17:24

Vezi și

Observator de bine, ştirile zilei de 31 decembrie 2020

1) O studentă româncă a fost chemată de către americani să descopere leacuri pentru boli incurabile. Ana este în anul întâi la una dintre cele mai bune universităţi din lume şi învaţă de la cei mai buni.

2) Un polițist maramureșean a escortat la spital un bărbat care se temea că nu va ajunge la timp cu soția pe cale să nască. Soţul credea că din cauza traficului aglomerat, femeia o să fie nevoită să dea naştere chiar în maşină. 

3) Un tânăr din Marea Britanie și-a reîntâlnit tatăl, după 12 ani. Părinții lui s-au despărțit când băiatul avea doar 12 ani, iar de atunci tânărul nu și-a mai revăzut tatăl. 

4) Bunicul din Gorj care a jucat sârba în curtea spitalului, de bucurie că s-a vindecat de Covid, va scrie o carte despre experiența sa. Bărbatul a stat 32 de zile în spital, timp în care a avut 12 teste pozitive. 

5) Trei pescari au salvat viața unei broaște țestoase pe care au găsit-o plutind neputincioasă printre gunoaie, în Australia. Ei au reuşit să scoată reptila în siguranţă din apă şi să îndepărteze rezidurile care o înconjurau.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 31 decembrie 2020. Studentă româncă chemată de americani să studieze leacuri pentru bolile incurabile