Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 31 decembrie 2021. Primele ţări care au intrat în 2022, cu focuri de artificii

Observator de bine, 31 decembrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 31.12.2021, 19:21

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 31 decembrie

1) Vin veşti bune de la epidemiologii din Africa de Sud. Acolo, valul al patrulea provocat de noua tulpină a trecut deja iar autorităţile au ridicat mare parte din restricţii.

2) Mai multe ţări au intrat deja în anul 2022, cu dorinţe care se vor îndeplinite. Insula Kiribati, Noua Zeelandă şi Australia au sărbătorit momentul cu focuri de artificii grandioase.

3) O profesoară s-a autoizolat în toaleta unui avion, după ce a fost testată pozitiv cu covid-19 în timpul zborului. Femeia spune că a preferat să stea 5 ore închisă acolo, decât să rişte să îmbolnăvească pe vreunul dintre pasageri.

4) Medicii din Israel vorbesc despre un miracol, după ce o femeie a adus pe lume doi copii care s-au dezvoltat în două utere. Şansele pentru o astfel de sarcină sunt de aproximativ una la un milion.

5) Un restaurant McDonald's din China testează biciclete pentru clienţi. În timp ce mănâncă, aceştia pot pedala pentru a rămâne în formă, generând în acelaşi timp şi electricitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 31 decembrie 2021. Primele ţări care au intrat în 2022, cu focuri de artificii