Antena Meniu Search
x

O femeie din SUA s-a autoizolat în toaleta avionului, după ce şi-a făcut un test COVID în timpul zborului

O femeie din Statele Unite s-a închis în toaleta unui avion după ce a aflat că are COVID-19, în urma unui test efectuat la jumătatea unui zbor din Chicago spre Islanda, notează Mediafax.

de Redactia Observator

la 31.12.2021, 12:34

O femeie din SUA s-a autoizolat în toaleta avionului, după ce şi-a făcut un test COVID în timpul zborului
- Profimedia

Marisa Fotieo, o profesoară din Michigan, a declarat că a început să o doară în gât la jumătatea călătoriei, aşa că s-a dus la baie pentru a efectua un test rapid Covid, care a confirmat că era infectată, potrivit The Guardian. „Mi-am luat testul rapid şi m-am adus în baie, iar după două secunde erau două linii (n.red. test pozitiv)", a declarat Fotieo. „Erau 150 de persoane în avion, iar cea mai mare teamă a mea era să nu le dau virusul", a spus ea.

Femeia a postat un scurt videoclip pe TikTok din interiorul încăperii înguste, scriind: „Am fost testată pozitiv pentru Covid în timp ce eram deasupra Oceanului Atlantic". „Cartierul meu de carantină VIP", a adăugat ea. Videoclipul de pe TikTok al lui Fotieo a fost vizionat de peste 4 milioane de ori de când a fost încărcat pentru prima dată, pe 21 decembrie, urmăritorii fiind curioşi să afle cum a reuşit să se îmbarce în avion.

Fotieo a răspuns în secţiunea de comentarii a platformei, explicând că a primit două teste PCR negative înainte de îmbarcare. „Nu am ajuns la destinaţie", şi-a actualizat ea fanii pe TikTok: „Sunt în carantină în Islanda acum".

Într-o încercare aparentă de a se distra în timpul izolării obligatorii de 10 zile, Fotieo a postat de atunci o serie de videoclipuri din timpul carantinei sale la hotelul din Reykjavik. Într-un interviu acordat CNN, Fotieo a declarat că a fost complet vaccinată şi cu o doză de rapel şi că era în drum spre destinaţia finală, Elveţia, împreună cu fratele şi tatăl ei, când a fost testată pozitiv în timpul zborului. „Am optat să rămân în baie pentru că nu am vrut să fiu în preajma altor persoane în timpul zborului", a declarat profesoara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » O femeie din SUA s-a autoizolat în toaleta avionului, după ce şi-a făcut un test COVID în timpul zborului