Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 31 ianuarie 2022. Localnicii din Atena s-au mobilizat pentru a salva un pui de balenă

Observator de bine, 31 ianuarie 2022, prezentat de Mihaela Donosa.

de Mihaela Donosa

la 31.01.2022, 18:40

Mihaela Donosa
Mihaela Donosa

Observator de bine, știrile zilei de 31 ianuarie

1) Tragedie evitată de un şofer din Cavnic, care a observat cum un autocar plin cu copii a luat foc în mers. Bărbatul a reuşit să evacuzeze toţi pasagerii, iar apoi a stins incendiul cu propriul stingător.

2) O tânără din Mureş a dus personalizarea adidaşilor la rang de artă şi se bucură acum de comenzi din toată Europa. O pereche de încălţăminte pictată de ea se vinde chiar şi cu 2.500 de lire sterline.

3) De-acum, oricine poate da o mână de ajutor în salvarea monumentelor din Bucureşti. Ordinul Arhitecţilor a lansat platforma 112 PATRIMONIU, unde pot fi semnalate abuzuri ale proprietarilor de case istorice.

4) Temperaturile negative din ultimele zile au până la urmă şi părţile lor pozitive. Cascadele îngheţate din ţară oferă peisaje de basm şi atrag turişti chiar şi din străinătate.

5) Localnicii din Atena s-au mobilizat pentru a salva un pui de balenă, care eşuase pe o plajă de lângă oraş. În ajutorul ei au venit voluntari, medici veterinari şi agenţi ai Pazei de Coastă, care au îngrijit-o şi apoi au condus-o în larg.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 31 ianuarie 2022. Localnicii din Atena s-au mobilizat pentru a salva un pui de balenă