Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 4 ianuarie 2023. Un poliţist din Iaşi a devenit erou chiar de ziua lui

Observator de bine, 4 ianuarie 2023, prezentat de Oana Ormenișan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 05.01.2023, 13:13

Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 4 ianuarie 2023

1) Lacrimi de bucurie pentru Alexia. Fata căreia doctorii i-au pus braţele la loc şi-a petrecut primele zile din noul an alături de familie, prieteni şi colindători.

2) Un poliţist din Iaşi a devenit erou chiar de ziua lui. A salvat o fetiţă după ce a observat că brusc această nu mai poate să respire. I-a făcut masaj cardiac până la sosirea salvatorilor.

3) Zâmbete şi bucurie la malul mării. Temperaturile ridicate au scos mii de oameni la plimbare pe litoral. Şi păsările au uitat să mai migreze din cauza gradelor din termometru.

4) Michael Schumacher, cel mai mare pilot de Formula 1, a împlinit 54 de ani. Germanul de 7 ori campion mondial ar fi fost vizitat de întreaga familie. El nu a mai fost văzut în public de 9 ani.

5) Şi uite cele mai populare nume de nou născuţi ale momentului. Autorităţile din Peru au publicat lista pe care se regăsesc Pele, Elisabeta, după Regina Angliei, dar şi Ronaldo, Messi şi Mbappe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferati ca pentru masa de Paşte să preparati cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 4 ianuarie 2023. Un poliţist din Iaşi a devenit erou chiar de ziua lui