Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 4 iulie 2022. România, locul 1 la Olimpiada de Matematică, cu punctaj record

Observator de bine, 4 iulie 2022, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 04.07.2022, 18:01

Oana Ormenişan
Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 4 iulie

1) România a terminat pe primul loc la Olimpiada Balcanică de Matematică. Mai mult de atât, ţara noastră a stabilit un nou record în istoria competiţiei, reuşind să obţină 224 de puncte din 240 posibile.

2) Pompierii români au ajuns din nou în Grecia, pentru a oferi sprijin în cazul unor incendii majore de vegetaţie. Anul trecut, presa elenă i-a lăudat în repetate rânduri pentru felul în care se organizează şi intervin în lupta cu flăcările.

3) Simona Halep s-a calificat în optimi la Wimbledon şi este a doua favorită la câştigarea competiţiei. Românca a triumfat aici în 2019, după ce a învins-o în finală pe Serena Williams.

4) Final fericit în cazul unei femei din Galaţi, care fusese dată dispărută în urmă cu 5 zile. Un câine poliţist a reuşit să dea de urma ei într-o pădure, iar victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

5) Un american în vârstă de 33 de ani a devenit a zecea persoană din lume care înconjoară planeta pe jos. Călătoria a durat 7 ani, iar tânărul a parcurs nu mai puţin de 48.000 de kilometri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 4 iulie 2022. România, locul 1 la Olimpiada de Matematică, cu punctaj record