Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 4 noiembrie 2022. Când vom trece la buletinele electronice; A fost câştigat marele premiu Loto 6/49

Observator de bine, 4 noiembrie 2022, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 04.11.2022, 14:17

Ioana Scărlătescu

Observator de bine, știrile zilei de 4 noiembrie

1) Buletinele electronice, care ne vor scăpa de o parte din birocraţie, vor fi implementate de anul viitor. Până la final de 2026, opt milioane de români ar putea trece la noile cărţi de identitate.

2) O organizaţie caritabilă din România a donat două maşini medicale complet echipate şi două ecografe pentru refugiaţii ucraineni din Republica Moldova. Valoarea aparatelor se ridică la 185.000 de euro.

3) CFR Cluj s-a calificat în primăvara europeană, după ce a terminat pe locul 2 în grupa de Conference League. Este pentru prima dată în ultimii 3 ani când România are o echipă în primăvara europeană.

4) Marele premiu la Loto 6 din 49, în valoare de 3,9 milioane de dolari, a fost câştigat. Biltetul norocos a fost jucat la o agenţie din Giurgiu şi a costat 21 de lei.

5) Cel mai mare târg de IT din Europa centrală şi de Est are loc în aceste zile la Romexpo. Atracţia principală sunt roboţii care reuşesc să imite perfect activităţile oamenilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi avut nevoie recent de meseriaşi şi nu aţi găsit?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 4 noiembrie 2022. Când vom trece la buletinele electronice; A fost câştigat marele premiu Loto 6/49