Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 5 august 2021. Unul dintre cele mai impresionante proiecte în construcţie din România prinde contur

Observator de bine, 5 august 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 05.08.2021, 18:56

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 5 august 2021

1) Unul dintre cele mai impresionante proiecte în construcţie din România începe să prindă contur. Autorităţile au publicat imagini cu viaductul din Autostrada Piteşti-Sibiu, care este suspendat la 30 de metri înălţime.

2) Amazon a prezentat trailerul musicalului Cenuşăreasa, care va fi lansat pe platforma de streaming pe 3 septembrie. Din distribuţie fac parte Pierce Brosnan şi James Corden, iar rolul principal este interpretat de Camila Cabello.

3) David Popovici a fost premiat la Ministerul Educaţiei pentru rezultatele reuşite la Jocurile Olimpice. Înotătorul de 16 ani a declarat că speră astfel să îi inspire şi pe alţi copii să se apuce de sport şi să facă performanţă.

4) Blockbusterele de la Hollywood se pregătesc să se mute în Marea Britanie. Mai multe companii americane au anunţat că vor investi 800 de milioane de euro pentru a construi studiouri grandioase în oraşul Broxbourne.

5) Sportiva din Belarus care a fost ameninţată cu repatrierea forţată a primit viză umanitară din partea Poloniei. Autorităţile de la Minsk au încercat să o aducă de urgenţă în ţară de la Jocurile Olimpice din Japonia, după ce şi-a criticat antrenorii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 5 august 2021. Unul dintre cele mai impresionante proiecte în construcţie din România prinde contur