Meniu
Search
x

Video Observator de bine, 6 decembrie 2021. A fost lansat trailerul pentru aniversarea de 20 de ani a filmului Harry Potter

Observator de bine, 6 decembrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

De Greta Gavrilă la 06.12.2021, 18:41

Observator de bine, știrile zilei de 6 decembrie

1) Actorii îndrăgiţi din Harry Potter se întorc pe marile ecrane cu poveşti încântătoare despre lumea magică de la Hogwarts. Trailerul pentru aniversarea de 20 de ani a fost lansat, iar premiera filmului va avea loc pe 1 ianuarie 2022.

2) Un sat de poveste a fost construit pentru copiii dintr-o localitate din judeţul Neamţ. Satul cuprinde un întreg ansamblu de case, locuinţa şi oficiul poştal ale lui Moş Crăciun şi atelierele spiriduşilor.

3) Gisele Bundchen a salvat o ţestoasă rămasă blocată într-o plasă de pescuit şi a eliberat-o în ocean. Supermodelul şi-a încurajat milioanele de fani de pe Instagram să ajute la protejarea animalelor de efectele devastatoare ale poluării.

4) Cadrele medicale de la centrul de vaccinare de la Palatul Copiilor, din București, au împodobit un pom special de sărbători. Bradul anti-Covid-19 a fost realizat din peste 19.000 de doze de vaccin Pfizer și Moderna.  

5) Un artist din Londra a creat cel mai scump pulover de Crăciun din istorie şi doreşte să-l vândă pentru a dona banii. Puloverul din lână şi bumbac este cusut cu fir de aur şi are inserţii de mătase, cristale Swarovski şi 150 de mici diamante.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 6 decembrie 2021. A fost lansat trailerul pentru aniversarea de 20 de ani a filmului Harry Potter