Antena Meniu Search
x

Galerie foto Bradul anti-Covid din București. Pomul de Crăciun a fost realizat din peste 19.000 de doze goale de vaccin

Cadrele medicale de la centrul de vaccinare de la Palatul Copiilor, din București, au împodobit un brad special de sărbători. Bradul împotriva Covid-19 a fost realizat din peste 19.000 de doze de vaccin Pfizer și Moderna.  

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 06.12.2021, 11:36

Cei care vor călca pragul centrului de vaccinare în aceste zile vor putea să admire îndeaproape bradul înalt de trei metri de la Palatul Copiilor, din doze de vaccin goale, la construcția căruia au contribuit toți angajații centrului. ”Este un brad pro sănătate și pro viață”, spun cadrele medicale.

”După sute de ore de muncă, “Bradul” de Crăciun de la Palatul Copiilor este gata și pregătit să fie vizitat în număr cât mai mare. Este un brad altfel, pro sănătate și pro viață, fiind utilizate peste 19.000 de doze de vaccin împotriva COVID-19. 

“Bradul” are o înălțime de 3 m, o anvergură de 2.2 m și este realizat din doze Pfizer și Moderna. Cutiile de cadouri și căsuța sunt realizate din doze Johnson&Johnson. 

Meritul este al personalului din centru și al tuturor celor care au ales să se vaccineze împotriva COVID-19, cea mai la îndemână soluție de protecție. Inimosul personal al centrului vă urează Sărbători Fericite!”, se arată într-o postare publicată pe pagina de Facebook Ro-Vaccinare.

Bradul anti-Covid din București. Pomul de Crăciun din doze goale de vaccin poate fi admirat la centrul de vaccinare de la Palatul Copiilor

Facebook/Ro Vaccinare

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Inedit » Bradul anti-Covid din București. Pomul de Crăciun a fost realizat din peste 19.000 de doze goale de vaccin