Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 6 ianuarie 2023. Un român e vedetă pe Netflix: Daniel Nuţă îl joacă pe Vlad Ţepeş în serialul Otomanii

Observator de bine, 6 ianuarie 2023, prezentat de Oana Ormenișan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 12.01.2023, 13:01

Oana Ormenişan
Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 6 ianuarie 2023

1) Poştaşul bate la uşă mai devreme în această lună. Autorităţile au anunţat că au început deja distribuţia pensiilor, deşi iniţial anunţaseră o întârziere de câteva zile.

2) Nu este singura veste bună pentru pensionarii din România. Cei cu venituri lunare mai mici de 3.000 lei vor primi în ianuarie şi vouchere suplimentare în valoare de 250 de lei.

3) Acord major pentru producerea de energie regenerabilă în Europa. Germania şi Norvegia vor construi un parteneriat pentru a reduce dependenţa de gazul rusesc.

4) Giganţii japonezi Sony şi Honda şi-au prezentat copilul - noul brand auto Afeela! Japonezii au anunţat revoluţia pe piaţa automobilelor electrice.

5) Şi un român e vedetă pe Netflix. Daniel Nuţă îl joacă pe Vlad Ţepeş în serialul Otomanii. Recunoaşte că nu se aştepta la un aşa boom de popularitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 6 ianuarie 2023. Un român e vedetă pe Netflix: Daniel Nuţă îl joacă pe Vlad Ţepeş în serialul Otomanii