Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 6 septembrie 2021. Dacia Jogger, lansată oficial; descoperire istorică în Danemarca

Observator de bine, 6 septembrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 08.09.2021, 17:30

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 6 septembrie 2021

1) Dacia Jogger s-a lansat oficial la Salonul Auto de la Muchen. Preţul de pornire este de 15.000 de euro, iar autoturismul va fi produs exclusiv la Mioveni.

2) Intervenţie medicală extrem de rară, încheiată cu succes, în Israel. După luni întregi de pregătire, surorile siameze unite în zona capului au fost separate şi sunt în stare foarte bună.

3) SpaceX a primit undă verde pentru a lansa în spaţiu primul echipaj doar cu civili. Misiunea de trei zile se va desfăşura la jumătatea lunii septembrie, în scopuri caritabile.

4) Un tânăr arheolog din Danemarca a descoperit mai multe monede din aur, vechi de 1.500 ani, folosind un detector de metale. Istoricii danezi au declarat că este cea mai importantă comoară descoperită în toată istoria ţării.

5) Un orăşel din statul american Texas şi-a prezentat bugetul folosind omuleţi din lego. Clipul s-a viralizat pe YouTube, iar oamenii au propus ca modelul să fie preluat în toată lumea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 6 septembrie 2021. Dacia Jogger, lansată oficial; descoperire istorică în Danemarca