Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 6 septembrie 2022. La numai 17 ani, Bianca Costea este noua revelaţie a nataţiei româneşti

Observator de bine, 6 septembrie 2022, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 06.09.2022, 15:45

Oana Ormenişan
Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 6 septembrie

1) La numai 17 ani, Bianca Costea este noua revelaţie a nataţiei româneşti. Tânăra a obţinut medalia de aur la Campionatul Mondial din Peru, în finala probei de 50 de metri liber.

2) BNR a lansat o monedă din argint, la 150 de ani de la naşterea lui Gheorghe Petraşcu. Preţul de vânzare este de 450 de lei şi include şi certificatul de autenticitate.

3) Olimpicii României au terminat pe primul loc la concursul internaţional de aritmetică de la Cairo. Elevii au avut de rezolvat nu mai puţin de 160 de calcule în doar 10 minute.

4) O comună din Hunedoara se poate lăuda cu una dintre cele mai moderne grădiniţe din ţară. Pe lângă dotările de 5 stele, copiii beneficiază de transport gratuit până acasă şi o masă caldă.

5) Experienţă rară pentru spectatorii care au participat la un festival organizat la Muzeul Astra din Sibiu. Aceştia au putut urmări filme proiectate pe un ecran uriaş, în timp ce se plimbau cu barca pe lac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 6 septembrie 2022. La numai 17 ani, Bianca Costea este noua revelaţie a nataţiei româneşti