Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 7 octombrie 2021. Spania le plătește chiria tinerilor care se mută de acasă

Observator de bine, 7 octombrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 07.10.2021, 21:47

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 7 octombrie 2021

1) Cel mai mare avion cargo din lume a aterizat pentru prima dată în România. Aeronava este supranumită "Gigantul Cerului" şi efectuează numai câteva zboruri pe an.

2) Experiment cu rezultate neaşteptat de bune în Statele Unite. O femeie care suferea de depresie gravă a fost tratată cu succes graţie unui implant cerebral electric.

3) Spania vine în ajutorul tinerilor care vor să se mute de acasă. Persoanele între 18 şi 35 de ani vor primi 250 de euro lunar, timp de 2 ani, pentru plata chiriei.

4) Daniel Craig a primit o stea pe celebrul bulevard Walk of Fame. Actorul britanic a glumit că este o "onoare absolută" ca oamenii să meargă peste numele tău, în Hollywood.

5) Jay Z şi Beyonce au mers la Festivalul de Film de la Londra, unde a fost proiectat în deschidere filmul "The Harder They Fall". Pelicula este produsă de rapperul american, iar actorii principali sunt Idris Elba şi Regina King.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 7 octombrie 2021. Spania le plătește chiria tinerilor care se mută de acasă