Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 8 decembrie 2023. Al doilea satelit românesc construit de elevi fost lansat cu succes pe orbită şi este operaţional

Observator de bine, 8 decembrie 2023, prezentat de Antonia Gasparovici.

Antonia Gasparovici
de Antonia Gasparovici

la 08.12.2023, 16:28

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 8 decembrie 2023

1) Al doilea satelit românesc construit de elevi fost lansat cu succes pe orbită şi este operaţional. Echipa care a dus la capăt misiunea este compusă din 5 elevi de la Liceul Internaţional de Informatică.

2) Cercetătorii români au descoperit cel mai mare lac din istoria planetei noastre, denumit Paratethys. Studiul lor a fost publicat în Guinness World Records şi tradus în peste 40 de limbi.

3) Târgul de Crăciun de la Craiova este extrem de apreciat de turiştii străini. Un sondaj realizat de site-ul European Best Destinations l-a plasat pe locul al doilea în topul celor din Europa.

4) David Popovici s-a calificat fără probleme în semifinalele probei de 200 de metri liber, la Campionatele Europene de Înot. Întreaga competiţie poate fi urmărită live în Antena Play.

5) Organizatorii Untold au anunţat primele nume pentru festivalul din 2024. Sam Smith şi Swedish House Mafia vor concerta pentru prima dată în România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 8 decembrie 2023. Al doilea satelit românesc construit de elevi fost lansat cu succes pe orbită şi este operaţional