Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 8 martie 2021. România este pregătită pentru etapa a treia de vaccinare; Sărbătoare în Irak după vizita papei

Observator de bine, 8 martie 2021, prezentat de Francesca Simionescu.

Francesca Simionescu
de Francesca Simionescu

la 08.03.2021, 17:15

Observator de bine, 8 martie, cu Francesca Simionescu
Observator de bine, 8 martie, cu Francesca Simionescu
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Observator de bine, știrile zilei de 8 martie 2021

1) România va trece la etapa a treia de vaccinare. Premierul Florin Cîţu a anunţat că numai în martie vom primi 2,6 milioane doze de vaccin.

2) Irakul a declarat 6 martie zi de sărbătoare publică, după întâlnirea dintre Papa Francisc şi marele ayatollah şiit Ali al-Sistani. În fiecare an va fi celebrată Ziua Naţională de Toleranţă şi Coexistenţă.

3) Ianis Hagi a devenit campion al Scoţiei! Glasgow Rangers a câştigat primul titlu după zece ani şi după ce a fost retrogradată pentru probleme financiare.

4) Dalai Lama a primit prima doză de vaccin. Liderul spiritual tibetan îndeamnă oamenii să îi urmeze exemplul pentru "a evita problemele serioase".

5) Cea mai frumoasă lucrare de artă neolitică închinată mamei se află la Botoşani. "Venus de la Drăguşeni" a fost realizată acum 6.500 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 8 martie 2021. România este pregătită pentru etapa a treia de vaccinare; Sărbătoare în Irak după vizita papei