Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 8 noiembrie 2022. România are depozitele de gaze pline; Dua Lipa poartă cizme românești

Observator de bine, 8 noiembrie 2022, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 08.11.2022, 09:05

Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 8 noiembrie

1) România a depăşit pragul de 3 miliarde de metri cubi de gaze în depozite, ceea ce reprezintă un record absolut. Autorităţile au garantat că iarna aceasta nu vom avea probleme cu asigurarea consumului necesar.

2) Vicepreşedintele Băncii Mondiale laudă România pentru progresele înregistrate în ultimele decenii. Înaltul oficial a declarat că dezvoltarea ţării noastre după Revoluţie este una impresionantă.

3) Dua Lipa face senzaţie pe reţelele de socializare cu o pereche de cizme create de o româncă. Modelul aparţine designerului Ancuţa Sarca şi costă în jur de 15.000 de dolari.

4) Veşti extraordinare pentru fanii serialului "House of the Dragon". Craniul dragonului Balerion va putea fi admirat timp de 10 zile în Bucureşti, la Mega Mall, începând de pe 10 noiembrie.

5) La 70 de ani, o americancă a câştigat de două ori la Loto, în decurs de numai câteva zile. Femeia s-a ales cu premii în valoare de 400.000 de dolari, după ce timp de şapte ani nu câştigase nimic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 8 noiembrie 2022. România are depozitele de gaze pline; Dua Lipa poartă cizme românești