Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 8 septembrie 2022. O comună din Botoşani le oferă gratuit case familiilor tinere

Observator de bine, 8 septembrie 2022, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 08.09.2022, 17:24

Oana Ormenişan
Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 8 septembrie

1) Un antreprenor din Iaşi a strâns 600.000 de euro din donaţii şi a ridicat un centru educaţional pentru copiii defavorizaţi. 60 de elevi vor studia aici şi vor fi ajutaţi la teme de profesori voluntari.

2) Sute de păsări flamingo au aterizat în urmă cu câteva zile pe lacul Goloviţa, din judeţul Tulcea. Exemplarele au devenit un punct de atracţie pentru turişti, care se înghesuie se le imortalizeze.

3) O comună din Botoşani le oferă gratuit case familiilor tinere cu mai mulţi copii. Primarul a anunţat că vrea să cumpere locuinţele abandonate din zonă, iar după aceea să le doneze.

4) Utilizatorii Google Maps din România au de-acum disponibilitatea opţiunii de rută ecologică. Astfel, şoferii pot alege să ajungă la destinaţie pe drumul cu cel mai mic consum de carburant.

5) Tom Cruise şi-a uimit din nou fanii cu o cascadorie impresionantă. Actorul a fost surprins la filmările pentru "Misiune Imposibilă" în timp ce se urcă pe un avion biplan, în plin zbor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 8 septembrie 2022. O comună din Botoşani le oferă gratuit case familiilor tinere