Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 9 iunie 2021. Begu, în semifinale la Roland Garros; Haddaway, îndrăgostit de România

Observator de bine, 9 iunie 2021, prezentat de Francesca Simionescu.

Francesca Simionescu
de Francesca Simionescu

la 09.06.2021, 21:55

Francesca Simionescu
Francesca Simionescu

Observator de bine, știrile zilei de 9 iunie 2021

1) Performanţă remarcabilă a Irinei Begu la Roland Garros, acolo unde s-a calificat în semifinalele turneului. Jucătoarea din România şi-a asigurat un premiu de peste 40.000 de euro şi va juca vineri pentru un loc în marea finală.

2) Parlamentul European a aprobat oficial certificatul digital Covid. Toate ţările Uniunii Europene s-au pus de acord să îl pună în aplicare de la 1 iulie.

3) Cea mai dezvoltată comună din România şi-a lansat propria monedă virtuală. Autorităţile din Ciugud o vor folosi pentru a-i recompensa pe cei care reciclează.

4) Starul internaţional Haddaway, interpretul hit-ului "What is love", s-a declarat îndrăgostit iremediabil de România. Artistul a venit la noi în ţară să filmeze cel mai nou videoclip şi a povestit experienţele trăite în platoul Observator.

5) Cel mai mare satelit natural din Sistemul Solar a fost fotografiat pentru prima dată în detaliu. Agenţia Spaţială Americană a reuşit să se apropie la doar 1.000 de kilometri de el, cu sonda Juno.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 9 iunie 2021. Begu, în semifinale la Roland Garros; Haddaway, îndrăgostit de România