Antena Meniu Search
x

Video Haddaway a filmat un clip nou în România. Artistul pregăteşte un concert pe 18 septembrie, pe Arena Naţională: Încercăm să avem toate numele mari din anii 90

Un star internaţional s-a îndrăgostit iremediabil de România. Artistul Haddaway, interpretul hit-ului "What is love", a filmat cel mai nou videoclip din carieră în ţara noastră. Tot aici s-a îndrăgostit şi de românce. Astăzi, a povestit în direct din platoul Observator, despre amintirile care îl leagă de ţara noastră, dar şi despre ce eveniment important pregăteşte.

de Redactia Observator

la 09.06.2021, 17:13

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

În ritm house şi electro, Haddaway a cucerit planeta. Era 1993, când piesa aflată pe primul său album, What is love ajungea la urechile melomanilor din lume. Şapte săptămâni a stat melodia pe locul 1 în clasamentele muzicale şi a ocupat prima poziţie în nu mai puţin de 13 ţări.

La aproape 3 decenii distanţă, Haddaway tot muzicii se dedică.

Cea mai nouă piesă din repertoriu, And Now, care va apărea pe următorul album marca Haddaway este filmat integral în România, şi nu întâmplător. Starul german originar din Trinidad se simte acasă în ţara noastră.  

 Nestor Alexander Haddaway: Am câţiva prieteni foarte buni, o familie pe care o iubesc, mi se pare că oamenii sunt deosebiţi.  Am auzit atâta muzică latino în România, decât în toata Europa, ma intreb unde sunt, sunt în Costa Rica, ce se întâmplă?

Pe acelaşi subiect

Haddaway s-a îndrăgostit de România la începutul anilor 90. Aici şi-a găsit şi marea iubire. Bucureştiul i-a devenit a doua casă. Vine aici de câteva ori pe an pentru a-şi încărca bateriile. 

Nestor Alexander Haddaway: Am venit pentru a face un concert sponsorizat de stat, cred că aşa se întâmpla pe atunci, am facut plimbări lungi, nu existau restaurante pe malul lacului. Era dupa era lui Ceauşescu, erau vremuri diferite, dar uitaţi-vă în jur, e uimitor ce se întâmplă! 

I-ar fi greu să cuprindă în câteva cuvinte ce înseamnă pentru el România, dar... 

Nestor Alexander Haddaway: Îmi place viaţa de noapte, să mă plimb prin oraşul vechi, să mă cunosc cu toată lumea, nu văd niciun fel de infracţiune, nu văd niciun fel de stres, sunt foarte relaxat aici. 

Tot aici se pregăteşte şi să urce pe scenă. În toamnă, va participa la cea mai mare discotecă în aer liber din Europa.

Nestor Alexander Haddaway: Sunt de fapt ambasadorul acestui spectacol, încercăm să avem Ace of Base, toate numele mari din anii 90. 

Evenimentul va avea loc pe 18 septembrie, pe Arena Naţională! 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Haddaway a filmat un clip nou în România. Artistul pregăteşte un concert pe 18 septembrie, pe Arena Naţională: Încercăm să avem toate numele mari din anii 90