Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 9 noiembrie 2022. O elveţiancă stabilită în Sulina promovează Delta Dunării

Observator de bine, 9 noiembrie 2022, prezentat de Mihaela Donosa.

de Mihaela Donosa

la 09.11.2022, 18:02

Mihaela Donosa
Mihaela Donosa

Observator de bine, știrile zilei de 9 noiembrie

1) Veşti bune pentru angajaţii din România. De la anul, s-ar putea bucura de două noi zile libere, cu ocazia sărbătorilor religioase de pe 6 şi 7 ianuarie.

2) Peste 300 de olimpici din București au fost premiați pentru rezultatele din ultimul an. Printre ei s-a numărat şi echipa de liceeni care a construit un satelit pentru o rachetă a lui Elon Musk.

3) O elveţiancă stabilită în Sulina promovează Delta Dunării pentru turiştii străini. Femeia de 63 de ani a mers la Târgul de Turism de la Londra cu cărţi în care prezintă frumuseţile din zonă.

4) Cel mai norocos om din istorie poate fi considerat de acum un american. Acesta a câştigat două miliarde de dolari la loterie, cel mai mare premiu pus vreodată la bătaie.

5) Sean Penn a mers la Kiev şi i-a oferit lui Volodimir Zelenski statueta sa Oscar. Actorul spune că a făcut gestul ca simbol al credinţei în victoria Ucrainei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 9 noiembrie 2022. O elveţiancă stabilită în Sulina promovează Delta Dunării