Meniu
Search
x

Video Bătălia din PNL se dă cu cuţitele pe masă. Orban îl atacă, voalat, pe Iohannis: "Eu cred că PNL nu are nici o datorie față de președinte. Dimpotrivă!"

Bătălia din PNL se dă cu toate armele pe faţă. Săbiile s-au ascuţit într-atât încât Ludovic Orban a lansat un atac voalat la preşedintele României, pe care îl bănuieşte că ar avea un favorit în cursa liberală. Scandalul din politica românească a ajuns şi pe prima pagină în presa internaţională.

De Redactia Observator la 11.09.2021, 20:17
Vezi și

Era anul 2014. În plină campanie prezidenţială, la Târgovişte, Ludovic Orban îi dedica ode lui Klaus Iohannis. Şase ani mai târziu, în acelaşi oraş, când miza e viitorul lui politic, lansează un atac direct la preşedinte. "Cine tace şi nu face? Sau face?E u cred că PNL nu are nici o datorie față de președintele Iohannis. Dimpotrivă!", spune Ludovic Orban. Este prima dată când preşedintele PNL sugerează, voalat ce-i drept, că preşedintele României are un favorit în cursa pentru şefia PNL.

"Sunt unii care spun că preşedintele Iohannis îl sprijină pe Cîţu", a mai precizat Orban. Klaus Iohannis nu s-a poziţionat niciodată oficial de parte vreunei tabere. Însă a girat în mod constant acţiunile premierului care i-au inflamat pe partenerii de guvernare şi au dus chiar la ruperea coaliţiei. Deşi a fost astăzi la Sibiu, la dezvelirea statuii baronului Samuel von Brukenthal, Klaus Iohannis nu a comentat declaraţiile lui Orban. De altfel, nu preşedintele a fost ţinta preferată a şefului PNL, ci Florin Cîţu.

"Este o decizie politică. În acest moment USR PLUS e în opoziţie cu AUR în Parlament", a declarat Florin Cîţu. Ludovic Orban promite că dacă va câştiga şefia PNL va reface coaliţia cu USR PLUS în doi timpi şi trei mişcări.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri politice » Bătălia din PNL se dă cu cuţitele pe masă. Orban îl atacă, voalat, pe Iohannis: "Eu cred că PNL nu are nici o datorie față de președinte. Dimpotrivă!"