Antena Meniu Search
x

Video Bătălia din PNL se dă cu cuţitele pe masă. Orban îl atacă, voalat, pe Iohannis: "Eu cred că PNL nu are nici o datorie față de președinte. Dimpotrivă!"

Bătălia din PNL se dă cu toate armele pe faţă. Săbiile s-au ascuţit într-atât încât Ludovic Orban a lansat un atac voalat la preşedintele României, pe care îl bănuieşte că ar avea un favorit în cursa liberală. Scandalul din politica românească a ajuns şi pe prima pagină în presa internaţională.

de Redactia Observator

la 11.09.2021, 20:17

Vezi și

Era anul 2014. În plină campanie prezidenţială, la Târgovişte, Ludovic Orban îi dedica ode lui Klaus Iohannis. Şase ani mai târziu, în acelaşi oraş, când miza e viitorul lui politic, lansează un atac direct la preşedinte. "Cine tace şi nu face? Sau face?E u cred că PNL nu are nici o datorie față de președintele Iohannis. Dimpotrivă!", spune Ludovic Orban. Este prima dată când preşedintele PNL sugerează, voalat ce-i drept, că preşedintele României are un favorit în cursa pentru şefia PNL.

"Sunt unii care spun că preşedintele Iohannis îl sprijină pe Cîţu", a mai precizat Orban. Klaus Iohannis nu s-a poziţionat niciodată oficial de parte vreunei tabere. Însă a girat în mod constant acţiunile premierului care i-au inflamat pe partenerii de guvernare şi au dus chiar la ruperea coaliţiei. Deşi a fost astăzi la Sibiu, la dezvelirea statuii baronului Samuel von Brukenthal, Klaus Iohannis nu a comentat declaraţiile lui Orban. De altfel, nu preşedintele a fost ţinta preferată a şefului PNL, ci Florin Cîţu.

"Este o decizie politică. În acest moment USR PLUS e în opoziţie cu AUR în Parlament", a declarat Florin Cîţu. Ludovic Orban promite că dacă va câştiga şefia PNL va reface coaliţia cu USR PLUS în doi timpi şi trei mişcări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Bătălia din PNL se dă cu cuţitele pe masă. Orban îl atacă, voalat, pe Iohannis: "Eu cred că PNL nu are nici o datorie față de președinte. Dimpotrivă!"