Antena Meniu Search
x

BREAKING NEWS: Guvernul ar putea fi din nou REMANIAT. Liviu Dragnea, nemulțumit de o parte din miniștri

O remaniere a Guvernului Grindeanu este posibilă, având în vedere că sunt voci care vorbesc de nemulțumirile față de unii dintre miniștri, iar alții transmit pe surse că sunt miniștri care nu performează.

O remaniere a Guvernului Grindeanu este posibilă, având în vedere că sunt voci care vorbesc de nemulțumirile față de unii dintre miniștri, iar alții transmit pe surse că sunt miniștri care nu performează.

Informația a fost dezvăluită în emisiunea Punctul de întâlnire, de la Antena 3. Potrivit lui Radu Tudor, până în iunie este posibilă o remaniere a guvernului care să vizeze cel puțin doi miniștri.

Recent, președintele PSD Liviu Dragnea s-a arătat nemulțumit de doi dintre miniștri. Este vorba de ministrul Justiției, Tudorel Toader, și de ministrul de Finanțe, Viorel Ștefan.

Decizia lui Tudorel Toader de a-i ierta pe şefii parchetelor, în cazul celebrei OUG 13 - Laura Codruța Kovesi și Augustin Lazăr - a stârnit neumulţumire în coaliţie. Cel mai vehement la adresa ministrului Justiţiei a fost chiar preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Nemulţumit de opţiunea ministrului, preşedintele PSD a spus atunci că partidul şi coaliţia nu îşi asumă această decizie. 

În urmă cu o zi, șeful PSD, Liviu Dragnea, declara, la Antena 3, că una dintre "nemulţumirile" sale este faptul că Ministerul de Finanţe şi ANAF nu şi-au schimbat atitudinea faţă de contribuabili, aşa cum a promis partidul în campanie, pentru ca statul să devină un "partener" al mediului de afaceri, şi a spus că speră că Viorel Ştefan a rămas om politic, nu "prizonier al funcţionărimii".

De asemenea, Dragnea a amintit tot joi și de ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, spunând că acesta trebuie să comunice mai bine, dar menţionând totodată că "este un ministru bun". 

Sursa: antena3.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » BREAKING NEWS: Guvernul ar putea fi din nou REMANIAT. Liviu Dragnea, nemulțumit de o parte din miniștri