Antena Meniu Search
x

Cauza infectărilor cu Covid, evenimentele private anunță Orban: "Petreceri spontane cu zeci și sute de oameni"

Premierul Ludovic Orban a dezvăluit principala cauză a exploziei de infectări cu coronavirus în România, iar aceasta ține de participarea românilor în număr mare la evenimente private. Zeci și sute de persoane, susține premierul, au participat la petreceri spontane, fără vreo protecție.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 19.10.2020, 16:49

- Hepta
  • Orban a anunțat motivul pentru care s-au infectat atât de mulți români
  • Este vina zecilor și sutelor de persoane care au chefuit după alegeri

Ludovic Orban, premier: "Această creştere a numărului de cazuri s-a datorat faptului că noi am luat decizii de ridicare a restricţiilor, de reluare a unor activităţi. În analiza efectuată, drept cauză a îmbolnăvirilor, pe primul loc au fost evenimentele private, motiv pentru care am decis să nu mai permitem organizarea de evenimente private. Am luat decizia pe o perioadă de 30 de zile, din 15 octombrie până  pe data de 14 noiembrie să nu mai permitem... Îmi cer scuze pentru cei care aveau stabilite nunţi, botezuri. Pe de altă parte trebuie să punem degetul pe rană”

Orban a precizat că după alegeri, numeroase persoane s-au infectat pentru că au făcut petreceri uriașe, ca să sărbătorească.

Ludovic Orban, premier: "În 3300 de localităţi, după scrutin, s-au făcut petreceri spontane în care au participat zeci şi sute de oameni care au cântat, au scandat şi unde nu s-a respectat măsura de distanţare fizică"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Cauza infectărilor cu Covid, evenimentele private anunță Orban: "Petreceri spontane cu zeci și sute de oameni"