Antena Meniu Search
x

Ce spune Nicolae Ciucă despre o eventuală nouă desemnare a sa pentru funcţia de premier

Nicolae Ciucă a spus, marți seară, după şedinţa Biroului Politic al PNL, că liberalii nu au discutat despre o eventuală nouă desemnare a sa pentru funcţia de premier. Întrebat dacă s-ar putea accepta totuşi venirea PSD la guvernare, Ciucă a afirmat: ”Nu sunt în echipa de negociere”.  

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 02.11.2021, 22:56

Ce spune Nicolae Ciucă despre o eventuală nouă desemnare a sa pentru funcţia de premier
Ce spune Nicolae Ciucă despre o eventuală nouă desemnare a sa pentru funcţia de premier - Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Nicolae Ciucă a afirmat, marţi seară, că echipa de negociere a PNL se va reuni miercuri şi va stabili care sunt elementele pe care le va discuta cu celelalte partide. În funcţie de modul în care decurg negocierile cu USR şi PSD, liberalii vor decide ulterior, într-o nouă şedinţă a Biroului Politic care sunt paşii de urmat.

Nicolae Ciucă susţine că nu s-a discutat în şedinţa de marţi seară despre o eventuală nouă desemnare a sa pentru funcţia de premier.

”Nu s-a stabilit absolut nimic, vă spun cât se poate de onest şi sincer. Urmează ca mâine echipa de negocieri să se întrunească şi să stabilească elementele de negociere şi, în funcţie de modul de cum decurg negocierile, se întorc în Biroul Politic şi vom lua decizia”, a spus el, citat de news.ro.

Nicolae Ciucă susţine, răspunzând unor întrebări, că liberalii nu au discutat marţi seară despre o eventuală nouă desemnare a sa pentru funcţia de premier.  ”S-au dat foarte multe pe surse şi, ca atare, nu pot să comentez chestiunea pentru că nu s-a stabilit nimic”, a mai declarat Ciucă.  

Surse politice au declarat, încă de luni seară de când Nicolae Ciucă a anunţat că-şi depune mandatul de premier desemnat, că acesta ar urma să fie noua nominalizare a preşedintelui Klaus Iohannis, însă va avea un alt mandat de negociere din partea partidului.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Ce spune Nicolae Ciucă despre o eventuală nouă desemnare a sa pentru funcţia de premier