Antena Meniu Search
x

Marcel Ciolacu, către Cîţu: Mai aveţi tupeul să staţi cocoţat acolo şi să le spuneţi românilor cât de bine o duc?

Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, i-a răspuns premierului Florin Cîţu că nu ar trebui să mai aibă tupeul să stea cocoţat şi să le spună românilor cât de bine o duc, avertizându-l că aroganţa nu îl va ajuta la nimic.

de Redactia Observator

la 29.06.2021, 16:35

Ciolacu, către Cîţu: Mai aveţi tupeul să staţi cocoţat acolo şi să le spuneţi românilor cât de bine o duc?
Marcel Ciolacu, în Parlament - Observator

Marcel Ciolacu a declarat, marţi, la dezbaterea moţiunea de cenzură, că PNL a pierdut din nou alegerile. Liderul PSD a fost ironic şi la adresa lui Ludovic Orban, dar şi a coaliţiei de guvernare: 

“Domnule Orban, aţi pierdut din nou alegerile, oricât le-aţi învârtit 17 e mai mare ca 15 la fel cum PSD e mai bun decât toată coaliţia voastră de pierzători. Au şi colegii dvs să ceară dreptate să vă ceară demisia, câte alegeri mai trebuie să pierdeţi ca să plecaţi. Cât mai trebuie să suporte românii să îşi dea domnul Cîţu demisia”, a afirmat Ciolacu. 

El i-a transmis lui Florin Cîţu că aroganţa nu îl ajută la nimic.  “Domnule Cîţu, mai aveţi tupeul să staţi cocoţat acolo şi să le spuneţi românilor cât de bine o duc? (...) Aroganţa nu vă ajută la nimic. Dimpotrivă. Uitaţi-vă în istorie (...) toată gaşca de PSD-işti din spatele dumeanvoastră a plesnit de aroganţă şi a pierdut”, a explicat liderul PSD. 

Ciolacu i-a mai transmis lui Orban să nu se mai ascundă de români în lojele VIP, ci să se ascundă de DNA. “V-aţi folosit de tragedia pandemiei pentru a fura sute de milioane de euro”, a afirmat preşedintele social-democraţilor. 

Acesta a făcut referire şi la revocarea Avocatului Poporului. Ciolacu a mai declarat că guvernul Cîțu trebuie să plece acasă astăzi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri politice » Marcel Ciolacu, către Cîţu: Mai aveţi tupeul să staţi cocoţat acolo şi să le spuneţi românilor cât de bine o duc?