Antena Meniu Search
x

Ciolacu, mulţumit de acţiunile ANAF: "A început să-şi facă treaba. În octombrie, colectarea a ajuns la un nivel record"

ANAF a început să-și facă treaba și să colecteze aproape de ținta impusă, a declarat, joi, premierul Marcel Ciolacu. Acesta a anunțat că în octombrie colectarea veniturilor a ajuns la un nivel record de 40 de miliarde de lei, informează Mediafax.

de Redactia Observator

la 16.11.2023, 11:22

Ciolacu, mulţumit de acţiunile ANAF: "A început să-şi facă treaba. În octombrie, colectarea a ajuns la un nivel record"
- Hepta

„Vestea bună cu care începem este că ANAF a început să-și facă treaba și să colecteze aproape de ținta impusă. În octombrie colectarea veniturilor a ajuns la un nivel record de 40 de miliarde de lei. Sunt convins că, păstrând același ritm până la finele anului și ținând sub control cheltuielile neesențiale, vom respecta ținta de deficit agreată cu Comisia Europeană”, a declarat Marcel Ciolacu la începutul ședinței de Guvern de joi.

El susține că, în sfârșit, instituțiile statului încep să arate determinare împotriva celor care fraudează banii românilor. „Iar a elimina evazioniștii care fură zeci de miliarde an de an este cheia pentru a obține fondurile necesare și pentru creșterile de pensii, și pentru educație, și pentru sănătate. Eu nu vreau taxe noi, ci vreau să-și plătească taxele și cei care nu plăteau până acum, cei care fraudau statul și care fură din sănătatea, educația și pensiile românilor”, a adăugat șeful Executivului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri politice » Ciolacu, mulţumit de acţiunile ANAF: "A început să-şi facă treaba. În octombrie, colectarea a ajuns la un nivel record"