Antena Meniu Search
x

Ciolacu vrea excluderea primarului din Crevedia: "Un primar care n-a ştiut şi căruia nu-i pasă de tragedie nu are ce căuta în PSD"

Explozia din Crevedia. Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, anunţă că va propune excluderea din partid a primarului din Crevedia, Petre Florin, afirmând că: ”Un primar care «n-a ştiut» şi căruia nu-i pasă de tragedia prin care trece comunitatea care l-a ales nu are ce căuta în PSD!”, informează news.ro.

de Redactia Observator

la 30.08.2023, 16:42

Ciolacu vrea excluderea primarului din Crevedia: "Un primar care n-a ştiut şi căruia nu-i pasă de tragedie nu are ce căuta în PSD"
- Mediafax Foto (HEPTA)

”Voi propune excluderea primarului din Crevedia în următorul Consiliu Politic Naţional, de la sfârşitul săptămânii”, a anunţat Ciolacu, marţi seară, într-o postare pe Facebook.

El a adăugat: ”Un primar care 'n-a ştiut' şi căruia nu-i pasă de tragedia prin care trece comunitatea care l-a ales nu are ce căuta în PSD!”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri politice » Ciolacu vrea excluderea primarului din Crevedia: "Un primar care n-a ştiut şi căruia nu-i pasă de tragedie nu are ce căuta în PSD"