Antena Meniu Search
x

Circ la Parlament. George Simion i-a dat premierului o carte Harry Potter şi a refuzat să dea mâna cu el: Am auzit că şi-a luat BAC-ul mai târziu

Ziua şi scandalul în Parlament. După derapajele grosolane de luni, marţi a fost circ între George Simion si Marcel Ciolacu. Liderul AUR i-a dat premierului o carte cu Harry Potter şi l-a lăsat cu mâna întinsă: "Am auzit că şi-a luat BAC-ul mai târziu"

de Redactia Observator

la 28.11.2023, 16:14

Vezi și

Marcel Ciolacu a avut un schimb de replici cu George Simion, pe holurile Parlamentul, cu privire la drepturile românilor din Ucraina. Liderul AUR şi mai mulţi parlamentari au venit cu teancuri de cărţi în limba română în braţe şi au spus că cinci microbuze pline cu cărţi sunt blocate la graniţa cu Ucraina. Au acuzat statul că nu face nimic astfel încât aceste cărţi să ajungă la copiii români. 

George Simion, schimb de replici cu Marcel Ciolacu, pe holurile Parlamentului

Premierul urma să participe la evenimentul de lansare a campaniei "Stop violenţei împotriva femeilor", organizat de către grupurile parlamentare ale PSD. Parlamentarii social-democraţi, inclusiv Ciolacu, au venit la Parlament purtând tricouri inscripţionate cu mesajul "Stop violenţei împotriva femeilor".

Preşedintele PSD a participat şi la şedinţa plenului reunit al Parlamentului, iar ulterior pe holuri a fost abordat de mai mulţi aleşi de la AUR, inclusiv George Simion.

Pe acelaşi subiect

"Avem manuale de limbă română care sunt în momentul acesta în Vama Siret. E ziua unirii Bucovinei cu ţara. Avem cinci microbuze în vamă în momentul ăsta. Dacă puteţi anunţa Poliţia de Frontieră Română să vorbească cu omologii", i-a transmis George Simion lui Marcel Ciolacu.

Premierul nu a mai participat la lansarea campaniei PSD

Premierul i-a spus liderului AUR că nu face trafic de influenţă şi nu intervine, însă a adăugat că este lăudabilă iniţiativa partidului AUR. "În primul rând, eu nu fac trafic de influenţă şi nu intervin. În schimb, am înţeles fenomenul şi facem împreună. E foarte lăudabilă iniţiativa dumneavoastră", a declarat Marcel Ciolacu, după care i-a întins mâna liderului AUR.

Preşedintele AUR nu a vrut să îi strângă mâna, însă i-a oferit o carte din seria Harry Potter, spunând că a înţeles că premierul "a luat Bac-ul mai târziu". "I-am dat Harry Potter să citească că am înţeles că a luat Bac-ul mai târziu domnul Ciolacu. Eu dau mâna doar cu românii", a afirmat Simion. După acest schimb de replici, premierul a plecat în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor şi nu a mai participat la acţiunea PSD. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri politice » Circ la Parlament. George Simion i-a dat premierului o carte Harry Potter şi a refuzat să dea mâna cu el: Am auzit că şi-a luat BAC-ul mai târziu