Antena Meniu Search
x

Concursul pentru şefia DNA: Niciunul dintre cei patru candidaţi nu a obţinut postul

Concurs pentru şefia DNA. Ministerul Justiției a făcut anunţul că niciun candidat nu a fost acceptat pentru funcția de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție. 

Tudorel Toader, ministrul Justitiei
Tudorel Toader, ministrul Justitiei in cabinetul Viorica Dancil la Palatul Parlamentului din Bucuresti - Mediafax Foto via Hepta

Concurs pentru şefia DNA. Ministerul Justiției a făcut anunţul că niciun candidat nu a fost acceptat pentru funcția de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție.

Ministerul Justiției a organizat, în perioada 09 - 27.07.2018, procedura de selecție a procurorilor în vederea efectuării propunerii de numire în funcția vacantă de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție.

Selecția s-a desfășurat în condițiile prevăzute de art. 54 alin. (1) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor, republicată, cu modificările și completările ulterioare, în conformitate cu Standardele de organizare și desfășurare a selecției procurorilor în vederea efectuării propunerilor de numire în funcțiile de conducere prevăzute de art. 54, alin. (1) din Legea nr. 303/2004, republicată, cu modificările și completările ulterioare, și Standardele de evaluare a interviului susținut în cadrul selecției procurorilor în vederea efectuării propunerilor de numire în funcțiile de conducere prevăzute de art. 54 alin. (1) din Legea nr. 303/2004, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

În cadrul procesului de selecție s-a apreciat că niciunul dintre candidați nu îndeplinește cerințele necesare desemnării pentru numirea în funcția de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție. În cadrul programului managerial sau pe parcursul interviului, nici un candidat nu a prezentat suficiente elemente de plan fundamentate pe o analiză a situației actuale care să permită, ulterior, un proces obiectiv şi transparent de evaluare a performanțelor manageriale.

În urma desfășurării procedurii de selecție, vă aducem la cunoștință faptul că nu se va face o propunere de numire în funcția de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție dintre candidații participanți, procedura urmând a fi reluată, a transmis printr-un comunicat Ministerul Justiţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Concursul pentru şefia DNA: Niciunul dintre cei patru candidaţi nu a obţinut postul