Antena Meniu Search
x

Cristian Boureanu va executa 100 de zile de muncă în folosul comunității

Cristian Boureanu nu va face închisoare pentru ultraj. Omul de afaceri a primit o condamnare cu suspendare pentru că a lovit un poliţist. Totuşi, va trebui să muncească trei luni în folosul comunităţii.

Vezi și

Cristian Boureanu nu va face închisoare pentru ultraj. Omul de afaceri a primit o condamnare cu suspendare pentru că a lovit un poliţist. Totuşi, va trebui să muncească trei luni în folosul comunităţii.

Cristian Boureanu şi iubita lui au venit de mână, la Judecătoria Sectorului 1, pentru a afla sentinţa. Au ieşit zâmbind din sala de judecată. 

Omul de afaceri a fost condamnat la doi ani şi două luni de închisoare, dar cu suspendare. 

Laura Dincă, cercetată pentru mărturie mincinoasă, pentru că ar fi încercat să-l protejeze, a fost găsită nevinovată. 

Cristian Boureanu

Mulţumesc lui Dumnezeu că ne-a ţinut puternici într-un an foarte greu.

Două luni a stat fostul deputat în arest preventiv. A fost judecat pentru ultaj. 

La scandalul din iunie anul trecut, din nordul Capitalei, patru echipaje de poliţie s-au adunat în jurul lui Boureanu.

Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, omul de afaceri fusese acuzat şi că ar fi lovit un alt agent de la Ruteră. Pentru acea faptă, instanţa l-a achitat.  

Cristian Boureanu

Nu l-am atins pe poliţist. Nu i-am rupt uniforma, eu am fost acuzat că i-am rupt epoleţii. Nici poveste că l-am imobilizat şi i-am prins mâna şi i-am făcut fractură . Am fost acuzat de asta în arest. Nu i-am prins degetul în uşă.

Boureanu va trebui să muncească 100 de zile în folosul comunităţii, la administraţia domeniului public şi să urmeze un program de reintegrare socială. În noaptea scandalului, martorii au suprins şi momentul în care Laura Dincă ar fi fost lovită de iubitul ei. 

Laura Dincă:

Cred că cea mai grea palmă este cea de la Dumnezeu. O palmă o iei de la un om, trece. Dar cea mai grea este de la Dumnezeu.

Poliţistul lovit de Boureanu îi ceruse acestuia daune de peste 200.000 de euro.  

Ion Dincă - avocat:

Judecătorul a apreciat că 7000 sunt suficienţi pentru repararea prejudiciului. S-a discutat despre îmbogăţirea fără just temei.

Infractiunea de ultraj este una cu violenta, astfel că ADN-ul lui Boureanu va fi stocat intr-o baza speciala de date biologice.

Fostul deputat nu mai poate îndeplini funcţii publice şi va trebui să suporte inclusiv costurile anchetării sale: 6000 de lei în total. Decizia nu este definitivă. 

Plângerea lui împotriva poliţistului pe care l-a acuzat de abuz a fost clasată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri politice » Cristian Boureanu va executa 100 de zile de muncă în folosul comunității