Antena Meniu Search
x

CRIZĂ MAJORĂ în PSD! Întâlnire tensionată la sediul din Băneasa: Dragnea i-a cerut DEMISIA lui Grindeanu, pentru a doua oară, şi a fost REFUZAT

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi primul-ministru Sorin Grindeanu s-au întâlnit din nou, marţi după-amiază, la sediul din Băneasa al social-democraţilor, întrevederea durând cu puţin peste două ore.

Update ora 18:50 - După discuţia de la sediul din Băneasa, Sorin Grindeanu a ajuns, în jurul orei 18:20, la sediul Guvernului.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi primul-ministru Sorin Grindeanu s-au întâlnit din nou, marţi după-amiază, la sediul din Băneasa al social-democraţilor, întrevederea durând cu puţin peste două ore.

Premierul a refuzat din nou să demisioneze de la conducerea Guvdernului, au declarat surse politice pentru News.ro.

Premierul Sorin Grindeanu nu a mai mers la Parlament la ora 16 şi nici Liviu Dragnea nu a fost văzut sosind la Camera Deputaţilor.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-ar mai fi cerut demisia premierului Sorin Grindeanu, în urma unei întâlniri pe care a avut-o cu acesta şi cu membri din Executiv, luni seară, la sediul partidului din Băneasa, Dragnea ameninţând că îi retrage sprijinul politic fiind nemulţumit de întârzierile în aplicarea unor măsuri din programul de guvernare.

Dragnea i-ar fi reproşat lui Sorin Grindeanu întârzierile aplicării unor măsuri din programul de guvernare, printre care neimplementarea Fondului Suveran de Dezvoltare şi Investiţii şi i-ar fi cerut demisia spunându-i că îi va retrage spijinul politic.

De altfel, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, declara, duminică seară, că nu este exclusă o schimbare a Guvernului în ansamblul său, în cazul în care partidul va ajunge la concluzia că acest lucru este necesar, Dragnea precizând că nu este o variantă pe care să o dorească.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » CRIZĂ MAJORĂ în PSD! Întâlnire tensionată la sediul din Băneasa: Dragnea i-a cerut DEMISIA lui Grindeanu, pentru a doua oară, şi a fost REFUZAT