Antena Meniu Search
x

Video Cum se mai distrează tinerii din PNL, la școala de vară. Au urlat din toţi rărunchii o lozincă anti-PSD, partenerul lor de guvernare

A fost petrecere de pomină la şcoala de vară a Tineretului Liberal. La lăsarea întunericului, după un concert, juniorii PNL şi-au găsit brusc vocea de lideri politici şi s-au întrecut în înjurături la adresa social-democraţilor. Au scandat şi au urlat din toţi rărunchii o lozincă anti-PSD, obişnuită la protestele anti-guvernamentale.

de Redactia Observator

la 12.09.2022, 20:54

Vezi și

După un drum lung şi o după-masă în care au fost şcoliţi în tainele politicii autohtone, juniorii liberali au pus de-o petrecere la malul mării. De la atâta chefuit au uitat că sunt "generaţia altfel" şi s-au pus pe înjurat partenerii de Coaliţie. Iar ca tacâmul să fie complet, au şi filmat isprava. Distracţia a ţinut până în zori. 

O mie de tineri,selectați de a învâța de la mai marii PNL

O mie de tineri, teoretic elitele liberalismului românesc, au fost selectaţi pentru privilegiul de a învăţa, de la mai marii PNL, cum să afie adevăraţi lideri ai unui partid istoric. Iar dacă atitudinea lor nu i-ar face mândri pe Brătieni, pare suficientă pentru actuala conducere a partidului. 

În premieră, presa nu a avut acces la şcoala de vară. A fost însă pelerinaj de politicieni. Iar sfaturile au curs râuri-râuri. Doar că părea să nu le audă nimeni.  Abia azi, preşedintele TNL, Mara Mareş, într-un răspuns pentru Observator, a prezentat scuze şi a găsit o explicaţie.

 Preşedintele TNL, Mara Mareş: "Îmi cer scuze în numele Tineretului Național Liberal  pentru aceste comportamente inacceptabile. Adevărul este că nu putem controla tot, mai ales noaptea târziu."

Cât despre ţinta injuriilor, liderul Tineretului Social Democrat a scris pe Facebook că acceptă scuzele şefei organizaţiei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri politice » Cum se mai distrează tinerii din PNL, la școala de vară. Au urlat din toţi rărunchii o lozincă anti-PSD, partenerul lor de guvernare