Dacian Cioloş cere sprijinul partidelor

Publicat: 15.11.2015, 19:24.
Actualizat: 15.11.2015, 19:51

Până la votul din Parlament, PSD şi PNL şi-au arătat susţinerea pentru noul cabinet. După anunţarea listei cu miniştri, premierul desemnat a început o nouă serie de întâlniri cu partidele.

Până la votul din Parlament, PSD şi PNL şi-au arătat susţinerea pentru noul cabinet. După anunţarea listei cu miniştri, premierul desemnat a început o nouă serie de întâlniri cu partidele. Primele discuţii au fost cu social-democraţii, iar apoi a urmat întâlnirea cu PNL. "Vă urez bun venit în cadrul Partidului Social Democrat. Ca tehnocrat", a spus Liviu Dragnea, la începutul întâlnirii. „E periculos ce ziceţi", a răspuns Cioloş. Pe lângă glume, premierul desemnat a primit la sediul din Kiseleff şi asigurări de susţinere. Şi liberalii au anunţat că vor susţine cabinetul Cioloş. Mâine, premierul desemnat se va întâlni şi cu restul partidelor pentru a le convinge să-i ofere votul de încredere în Parlament.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.