Meniu
Search
x

Dacian Cioloş, prima reacţie după ce a fost desemnat premier: Suntem gata să ne asumăm responsabilitatea guvernării. Vrem să scoatem România din criză

Dacian Cioloş a avut o primă reacţie după ce Klaus Iohannis l-a desemnat premier, după runda de consultări de la Cotroceni.

De Monica Palade la 11.10.2021, 18:36

"Președintele Klaus Iohannis mi-a cerut în această seară să formez un nou guvern. Este o onoare și o mare responsabilitate pentru care suntem pregătiți, așa cum am și anunțat încă de la plecarea USR din guvern.

Gata pentru asumarea guvernării

Suntem gata să ne asumăm responsabilitatea guvernării și să pornim negocierile cu celelalte partide. Obiectivul nostru este să scoatem România din criză și pentru asta e nevoie de multă responsabilitate din partea tuturor forțelor politice.

Vom avea o ședință de Birou Național pentru stabilirea echipei de negocieri și a mandatului de a forma cât mai rapid un guvern.  Liniile principale sunt gestionarea pandemiei, explozia prețurilor la energie și reformele din PNRR", a scris Dacian Cioloş pe pagina sa de Facebook.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri politice » Dacian Cioloş, prima reacţie după ce a fost desemnat premier: Suntem gata să ne asumăm responsabilitatea guvernării. Vrem să scoatem România din criză

Breaking News

Trupele ucrainene au încercuit orașul Lîman

Trupele ucrainene au încercuit orașul Lîman