Antena Meniu Search
x

Dan Barna este candidatul USR la prezidenţiale: "Am mai făcut încă un pas!"

Dan Barna a fost ales candidatul USR la prezidențiale, în Congresul de sâmbătă al partidului. Liderul formațiunii a primit 324 de voturi din totalul de 492 de voturi exprimate.

Dan Barna a fost ales candidatul USR la prezidențiale
Dan Barna este candidatul USR la prezidenţiale - Hepta

Dan Barna a fost ales candidatul USR la prezidențiale, în Congresul de sâmbătă al partidului. Liderul formațiunii a primit 324 de voturi din totalul de 492 de voturi exprimate.

Mihai Goțiu a primit 134 de voturi, Dumitru Stanca - 5 voturi, iar Dragoș Dinulescu 3 voturi, potrivit anunțului făcut de Cătălin Drulă.

Din totalul de 492 de voturi exprimate, 26 au fost nule.

"Am mai făcut încă un pas înainte. Am fost patru colegi în cursă. Am fost mandatat să reprezint acest partid şi vom vedea care va fi rezultaul şi din alianţă. Este un rezultat care confirmă eforturile de doi ani de când conduc acest partid.

Chiar cred că România are nevoie de ADN-ul USR la Cotroceni. Cred că obiectul USR-PLUS în campanie e de a transforma România în care copii și tinerii vor să trăiască și mulți vor să se întoarcă. Mulțumesc încă o dată. Alianța USR-PLUS merge la victorie", a declarat Dan Barna, imediat după anunțarea votului de pe scena Congresului USR.

Urmează ca şi partenerii de alianţă ai USR, PLUS, să îşi desemneze candidatul la Preşedinţie şi la Primăria Generală, api fiind luată decizia finală cu privire la candidaturi.

Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş a anunţat, sâmbătă, că formaţiunea pe care o conduce îşi va desemna în două săptămâni, prin votul tuturor membrilor, atât candidatul la alegerile prezidenţiale, cât şi la Primăria Generală a Capitalei. Apoi, împreună cu USR, vor fi decişi candidaţii pentru funcţiile de preşedinte şi de prim-ministru, el declarându-se pregătit să îşi asume oricare dintre funcţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » Dan Barna este candidatul USR la prezidenţiale: "Am mai făcut încă un pas!"