Antena Meniu Search
x

Dan Voiculescu cere pedeapsa cu inchisoarea pe viata pentru violuri, acte de pedofilie sau crime

Violurile, actele de pedofilie sau crimele ar putea fi pedepsite cu inchisoarea pe viata. Un proiect legislativ initiat de presedintele fondator al Partidului Conservator, care se afla in acest moment in parlament, prevede ca pedepsele pentru astfel de infractiuni sa fie sporite. In plus, condamnarile nu vor putea fi reduse. Dan Voiculescu spune ca o astfel de initiativa este absolut necesara pentru a garanta siguranta si integritatea fiecarei persoane si pentru evitarea actelor de violenta extrema.

Vezi și

“In Parlament se afla o initiativa legislativa care prevede sporirea pedepselor pentru infractiunile grave care ameninta viata si integritatea fizica si psihica pana la detentiunea pe viata fara posibilitatea reducerii pe durata executarii pedepsei. Sunt necesare masuri severe de descurajare a actelor de violenta extrema. Pedofilia, violul si crima distrug destine si pot dezintegra intreaga societate”, sustine presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Dan Voiculescu cere pedeapsa cu inchisoarea pe viata pentru violuri, acte de pedofilie sau crime