Antena Meniu Search
x

Video De Crăciun, bate vântul în ministere. Prima zi de mandat pentru noul Guvern a fost și prima zi de odihnă... legală

Noul Executiv a început cu... o zi liberă. Prima zi de mandat pentru noul Guvern a fost şi prima zi de odihnă. A bătut vântul prin ministere astăzi. Gol a fost si pe strazile Capitalei semn că mulţi au înţeles măcar în prima de Crăciun rostul distanţării. Singurele locuri cât de cât animate au fost parcurile.

de Larisa Bernaschi

la 25.12.2020, 23:34

Vezi și

Klaus Iohannis, preşedintele României: Ne-am angajat şi am promis!  Acum, la sfârşitul acestui ciclu vă spun sincer, la treabă! 

Iar treaba a inceput cu o pauza. Guvern nou, dar Craciunul e Craciun. E zi libera legal si legea se respecta. Asa ca, astăzi la ministerele abia preluate doar paznicii munceau. 

La Ministerul Economiei insa se muncea la foc automat. Pe langa portari venise la datorie si... fochistul. 

Nici Mediu nu a fost chiar mediul preferat de munca. 

Subordonatii noilor demnitari nu au fost atat de norocosi. De exemplu subalternii noului sef de la Interne, politistii, au iesit cu miile pe strazi. 

Gol a fost şi pe străzi. Singurul loc în care oamenii au putut să iasă a fost parcul. Unii chiar s-au incumetat sa faca putina miscare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri politice » De Crăciun, bate vântul în ministere. Prima zi de mandat pentru noul Guvern a fost și prima zi de odihnă... legală