Video

De Crăciun, bate vântul în ministere. Prima zi de mandat pentru noul Guvern a fost și prima zi de odihnă... legală

De Larisa Bernaschi.
Publicat: 25.12.2020, 23:30.
Actualizat: 25.12.2020, 23:34

Noul Executiv a început cu... o zi liberă. Prima zi de mandat pentru noul Guvern a fost şi prima zi de odihnă. A bătut vântul prin ministere astăzi. Gol a fost si pe strazile Capitalei semn că mulţi au înţeles măcar în prima de Crăciun rostul distanţării. Singurele locuri cât de cât animate au fost parcurile.

Klaus Iohannis, preşedintele României: Ne-am angajat şi am promis! Acum, la sfârşitul acestui ciclu vă spun sincer, la treabă!

Iar treaba a inceput cu o pauza. Guvern nou, dar Craciunul e Craciun. E zi libera legal si legea se respecta. Asa ca, astăzi la ministerele abia preluate doar paznicii munceau.

La Ministerul Economiei insa se muncea la foc automat. Pe langa portari venise la datorie si... fochistul.

Nici Mediu nu a fost chiar mediul preferat de munca.

Subordonatii noilor demnitari nu au fost atat de norocosi. De exemplu subalternii noului sef de la Interne, politistii, au iesit cu miile pe strazi.

Gol a fost şi pe străzi. Singurul loc în care oamenii au putut să iasă a fost parcul. Unii chiar s-au incumetat sa faca putina miscare.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.