Antena Meniu Search
x

Dîncu, despre înregistrarea lui Ghiţă: "E o chestiune privată; în perioada respectivă nu aveam demnitate publică"

Vicepremierul Vasile Dîncu a declarat pentru Agerpres, referindu-se la evenimentul despre care vorbea Sebastian Ghiţă în înregistrarea difuzată miercuri de România TV, că este "o chestiune privată'.

Întrebat despre participarea la respectivul eveniment, el a spus: 'Nici nu confirm, nici nu infirm'. 'E o chestiune privată. Nu am nimic de comentat. În plus, în perioada respectivă nu aveam nicio demnitate publică', a afirmat Vasile Dîncu.

Fostul deputat Sebastian Ghiţă a susţinut, în înregistrarea difuzată miercuri de România TV, că Direcţia Naţională Anticorupţie este un 'instrument' prin care 'mai marii zilei' încearcă întoarcerea votului dat de români în 11 decembrie şi că a fost ameninţat că îi vor fi trimise la închisoare rudele şi prietenii dacă nu face un denunţ împotriva liderului PSD, Liviu Dragnea, astfel încât acesta să nu poată deveni prim-ministru.

'Pe doamna Kovesi am cunoscut-o în sediile SRI, la K2, la K4 şi la T14. Acolo ne întâlneam de minim două ori pe săptămână încă din anul 2010 şi a durat această serie de întâlniri până în anul 2014. Realitatea e că poate sute de astfel de întâlniri au existat în aceşti ani. La unele din aceste întâlniri erau prezenţi doar generalul Florian Coldea, Laura Codruţa Kovesi şi un şef al staţiei CIA din România. Primul pe care l-am cunoscut în prezenţa doamnei Kovesi şi a domnului Coldea a fost domnul Karl Schwab, fostul şef al doamnei Kovesi, iar al doilea domnul Eric Easley, poate actualul şef al doamnei Kovesi. (...) O întreb pe doamna Kovesi dacă îşi aminteşte petrecerea restrânsă din vila din Sinaia, în care ea cu mine şi cu Vasile Dîncu chefuiam cu lăutarii şi cântam 'La Chilia-n port', varianta pentru statul de drept', a spus Ghiţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Dîncu, despre înregistrarea lui Ghiţă: "E o chestiune privată; în perioada respectivă nu aveam demnitate publică"