Antena Meniu Search
x

Dragnea îl atacă dur pe Iohannis: "Nu-s prost. Miza lui Iohannis e ca eu să nu mai exist. A contribuit la condamnarea mea"

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat acuzații grave la adresa lui Klaus Iohannis, spunând că președintele României a contribuit la condamnarea sa și că miza acestuia este ca el să nu mai existe

Dragnea il ataca pe Iohannis
Dragnea il ataca pe Iohannis - Foto: Hepta

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat acuzații grave la adresa lui Klaus Iohannis, spunând că președintele României a contribuit la condamnarea sa și că miza acestuia este ca el "să nu mai existe".

Dragnea a declarat, la Antena 3, că prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, i-a spus preşedintelui Iohannis că, dacă "aranjează" condamnarea sa în dosarul angajărilor fictive, ea va da jos Guvernul Dăncilă a doua zi.

Dragnea susţine că e clar că "miza principală a lui Iohannis este ca el să nu mai existe.

"Eu vă spun ce vorbeau Raluca Turcan şi Ludovic Orban, şi vorbind şi cu oameni din PSD, şi cu oameni din alte partide. Raluca Turcan i-a promis preşedintelui Iohannis că, dacă dumnealui aranjează condamnarea mea, ea garantează că dă Guvernul jos a doua zi. Condamnarea mea s-a realizat, Guvernul n-a picat. Bun, nici acum nu au înţeles şi nu vor înţelege niciodată ce înseamnă acest partid, ce înseamnă PSD. (...) Nu-s prost. E clar ca miza principală a lui Iohannis este ca eu să nu mai exist.", a spus Liviu Dragnea.

Întrebat dacă el crede că Iohannis a contribuit la condamnarea sa, acesta a spus: "Da. Asta este părerea mea".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri politice » Dragnea îl atacă dur pe Iohannis: "Nu-s prost. Miza lui Iohannis e ca eu să nu mai exist. A contribuit la condamnarea mea"