Antena Meniu Search
x

Eurodeputat român, furios după conferința lui Serghei Lavrov: "Minte ca un porc. Vorbește precum Beria pe vremuri"

Eugen Tomac îl critică pe ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, pentru conferința de presă susținută, joi, după întâlnirea cu omologul său ucrainian, Dmytro Kuleba. "Minte ca un porc. Nu a răspuns la nicio întrebare și vorbește precum Beria pe vremuri", acuză eurodeputatul român.

de Redactia Observator

la 10.03.2022, 14:42

Eurodeputat român, furios după conferința lui Serghei Lavrov: "Minte ca un porc. Vorbește precum Beria pe vremuri"
Eurodeputat român, furios după conferința lui Serghei Lavrov: "Minte ca un porc. Vorbește precum Beria pe vremuri" - Profimedia

"Lavrov minte ca un porc. Nu a răspuns la nicio întrebare și vorbește precum Beria (Lavrenti Pavlovici Beria, însărcinat cu serviciile de securitate și represiune în regimul sovietic - n.r.) pe vremuri. Această haită de criminali trebuie să răspundă în fața justiției internaționale. Tupeul și propaganda rusă nu mai țin! Armata Roșie a invadat fără niciun motiv o țară liberă și omoară oameni nevinovați, inclusiv copii!!!", a scris pe Facebook Eugen Tomac.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Serghei Lavrov: Nu am atacat Ucraina și nici nu plănuim să atacăm alte ţări

Pe acelaşi subiect

Ministrul de Externe rus Serghei Lavrov a declarat joi, într-o conferinţă de presă, după întâlnirea cu omologul său ucrainean Dimitro Kuleba, în Antalia, că Rusia nu plănuieşte să atace alte ţări.

"Nu plănuim să atacăm alte ţări. Noi nu am atacat nici Ucraina", a declarat Lavrov răspunzând unei întrebări. Acesta a mai adăugat, în cadrul aceleiași conferințe de presă, că „operațiune specială” din Ucraina „continuă conform planului inițial”.

Serghei Lavrov acuză Occidentul că „acţionează periculos” prin furnizarea de arme Ucrainei, spunând că acest lucru echivalează cu o încălcare a „tuturor aşa-ziselor lor principii şi valori”. El a mai precizat că cei care procedează astfel trebuie să fie conştienţi că răspund pentru acţiunile lor, ca şi cei care trimit mercenari în Ucraina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Eurodeputat român, furios după conferința lui Serghei Lavrov: "Minte ca un porc. Vorbește precum Beria pe vremuri"