Antena Meniu Search
x

Florin Cîţu: FMI confirmă, România are cea mai mare creştere economică! Felicitări români

Premierul Florin Cîţu a afirmat, vineri seară, că Fondul Monetar Internaţional are ”estimări wow” pentru România în 2021, respectiv creştere economică de 7%, cu 3 puncte procentuale peste estimările iniţiale, şi deficit bugetar mai mic decât se credea initial. ”FMI confirmă, România are cea mai mare creştere economică”, a afirmat premierul, transmiţând felicitări românilor.

de Redactia Observator

la 29.05.2021, 07:40

Florin Cițu, premierul României
Florin Cițu, premierul României - Hepta

”FMI, estimări WOW pentru România în 2021! Felicitări români! FMI estimează o creştere economică în 2021 de 7% (cu 3 pp peste estimările iniţiale) şi un deficit bugetar de 6.8% (vs.7.2% estimare iniţială). FMI CONFIRMĂ, România are cea mai mare creştere economică din UE”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Florin Cîţu.

Premierul a apreciat că ”rezultatul reformelor implementate începe să se vadă”.

”Romania merge în direcţia bună. Am estimat că măsurile pe care le luăm în aceasta guvernare vor duce la cea mai bună perioadă pentru economia României din ultima sută de ani. Aşa o să fie. Cea mai bună perioadă pentru romani abia începe. Mă voi asigura că urmează cel puţin 8 ani de guvernare pe principii liberale. Iar de rezultatele acestei guvernări vor beneficia toţi românii”, a mai scris premierul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Florin Cîţu: FMI confirmă, România are cea mai mare creştere economică! Felicitări români