Antena Meniu Search
x

Florin Cîţu: În Parlamentul României este un festival şi o competiţie a celor care vor să arunce România în aer. După motivarea CCR, Anca Dragu ar trebui să îşi dea demisia

Florin Cîţu a declarat în Parlamentul României că aşteaptă motivarea CCR privind moţiunea de cenzură şi că Anca Dragu, preşedintele Senatului, ar trebui să îşi dea demisia.

de Monica Palade

la 28.09.2021, 15:34

Iată principalele declaraţii făcute de Florin Cîţu:

Despre amenda primită de PNL: Organizatorii trebuie să vă dea răspuns la această întrebare. Aveam un preşedinte al partidului. Amenda o va plăti.

Despre moţiuni: "Trebuie să aşteptăm motivarea Curţii Constuţionale, trebuie respectată de toată lumea, inclusiv de Parlamentul României. Este un conflict juridic, apoi trebuie să meargă la vot şi să fie respinsă. Aşteptăm pentru prima moţiune motivarea CCR. În Parlamentul României este un festival şi o competiţie a celor care vor să arunce România în aer, vor să destabilizeze ţara. Pe de o parte USR AUR, pe de altă parte PSD care vor să arunce ţara în haos şi vor să dea jos Guvernul României. Noi am avut treabă. (...) Să vedem moţiunile la vot. Astăzi avem un Guvern care funcţionează normal. Nu lucrăm cu scenarii.

Anca Dragu, demisia de onoare

Pe acelaşi subiect

Nu negociem cu nimeni, sunt două moţiuni, o competiţie a două partide, ne uităm la ei. Să ajungă aceste moţiuni la vot, să vedem cum votează USR. Noi ne pregătim să mergem în Parlament. Mergem mai departe. (...)Săptămâna viitoare aducem miniştri în Parlament. PNL va propune premierul. Eu cred că după motivare daca există onoare şi preşedintele Senatului să îşi dea demisia. Demisia este un act unilateral. PNL va rămâne la guvernare până în 2024. E decizia ca preşedintele partidului să fie şi premier".

Interimar la Ministrul Agriculturii: Nu am primit încă demisia. 

Campania de vaccinare: Dacă va mai exista un val 4 este responsabilitatea celor care nu se vaccinează. 99.8% sunt persoane nevaccinate dintre cei vaccinaţi. Mă voi vaccina şi cu doza 3. 

Despre demisia preşedinţilor: Dacă Curtea îmi dă dreptate, mă aştept ca cei doi preşedinţi să plece. 

Depunerea demisia lui Orban: Este un act unilateral. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Florin Cîţu: În Parlamentul României este un festival şi o competiţie a celor care vor să arunce România în aer. După motivarea CCR, Anca Dragu ar trebui să îşi dea demisia