Antena Meniu Search
x

Florin Cîțu şi Marcel Ciolacu, invitaţi să efectueze o vizită oficială în Kiev

Președintele Senatului, Florin Cîțu, a fost invitat să efectueze o vizită oficială în Kiev, Ucraina, de către Președintele Radei Supreme a Ucrainei, Ruslan Stafanciuk, notează Mediafax.

de Redactia Observator

la 13.04.2022, 17:26

Florin Cîțu şi Marcel Ciolacu, invitaţi să efectueze o vizită oficială în Kiev
- Hepta

Președintele Senatului, Florin Cîțu, a fost invitat să efectueze o vizită oficială în Kiev, Ucraina, de către Președintele Radei Supreme a Ucrainei, Ruslan Stafanciuk. "Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, a fost invitat să efectueze o vizită oficială în Kiev, Ucraina, de către Preşedintele Radei Supreme a Ucrainei, Ruslan Stafanciuk. Detalii suplimentare ale vizitei vor fi anunţate după ce vor fi stabilite", a transmis forul legislativ.

Cîțu ar fi primul oficial român care s-ar deplasa în capitala Ucrainei. Pe 4 aprilie, preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski a susţinut un discurs video în plenul comun al Parlamentului.

Marcel Ciolacu merge la Kiev

Pe data de 27 aprilie va avea loc la Kiev vizita președintelui Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu. Va fi o vizită desfășurată preponderent în teren, care va cuprinde mai multe zone afectate de război, inclusiv zone în care armata rusă a comis atrocități.

Scopul acestei vizite este legat de rolul pe care țara noastră îl va avea în viitorul plan de reconstrucție a Ucrainei după război. De asemenea, în acest moment discutăm despre un posibil discurs al președintelui Ciolacu în Rada Supremă ucraineană. Vizita lui Marcel Ciolacu are loc ca urmare a invitației adresate de președintele Radei Supreme a Ucrainei, Ruslan Stefanchuk.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri politice » Florin Cîțu şi Marcel Ciolacu, invitaţi să efectueze o vizită oficială în Kiev