Antena Meniu Search
x

Florin Cițu: Vom face o şedinţă de Guvern în stradă în care vom răspunde la întrebările cetățenilor, după ce ies de la vaccinare

Premierul Florin Cîţu anunţă că săptămâna viitoare reprezentanţii Guvernului vor merge în ţară, la centre de vaccinare, pentru a sprijini campania de imunizare. "Săptămâna viitoare vom face o acţiune, un fel de şedinţă de Guvern în stradă, în care toţi vom fi şi vom vorbi cu cetăţenii, le vom răspunde la ce întrebări au, după ce ies de la vaccinare".

de Redactia Observator

la 10.05.2021, 14:58

Vezi și
  • Premierul Florin Cîțu anunță că miniștrii se vor întâlni, săptămâna viitoare, cu cetățenii, în stradă

"Cred că săptămâna viitoare vom avea tot Guvernul în stradă, în ţară, miniştri şi secretari de stat la centre de vaccinare, trebuie să se implice tot Guvernul direct în această campanie", a declarat, luni, Florin Cîţu.

El a afirmat că reprezentanţii Executivului vor discuta cu oamenii, după vaccinare.

"Săptămâna viitoare vom face o acţiune, un fel de şedinţă de Guvern în stradă, în care toţi vom fi şi vom vorbi cu cetăţenii, le vom răspunde la ce întrebări au, după ce ies de la vaccinare", a arătat Cîţu.

Florin Cîţu laudă rezultatele maratonului de vaccinare

Pe acelaşi subiect

Premierul Florin Cîţu afirmă că nu este o coincidenţă că în România rata infectărilor cu COVID-19 este în scădere, în timp ce se observă şi o creştere a ratei de vaccinare.

"Venim după un weekend foarte bun privind campania de vaccinare. Maratonul vaccinării de la Bucureşti, cu rezultate fantastice. Avem peste 20.000 de persoane vaccinate la maraton, ceea ce arată dorinţa românilor de a reveni cât mai curând la normalitate.

Continuăm în acelaşi ritm şi cu mai multe campanii de vaccinare pentru a atinge ţinta până la 1 iunie de 5 milioane de persoane vaccinate. Se poate, putem atinge această cifră şi am încredere că românii vor să revină la normalitate cât mai curând", a subliniat Cîţu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Florin Cițu: Vom face o şedinţă de Guvern în stradă în care vom răspunde la întrebările cetățenilor, după ce ies de la vaccinare