Antena Meniu Search
x

Fratele secretarului general al PSD, Alexandru Stănescu, propus la șefia ANRE, arbitrul pieței de Energie

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, luni, la Parlament, că grupul parlamentar al PSD îl propune pe fratele lui Paul Stănescu, Alexandru Stănescu, în comitetul Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Energie (ANRE).

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 13.12.2021, 14:42

Fratele secretarului general al PSD, Alexandru Stănescu, propus la șefia ANRE
Alexandru Stănescu - Inquam Photos / Ilona Andrei

Liderul PSD a explicat că au venit cu această propunere pentru că a contat foarte mult faptul că Alexandru Stănescu este unul dintre foştii parlamentari care nu au mai avut locuri pe listele de la alegerile parlamentare, potrivit news.ro "Domnul Stănescu este propunerea noastră în comitetul ANRE de supraveghere. Sunt convin că o să răspundă în faţa comisiei. Este propunerea din partea grupului PSD, avem dreptul să facem această propunere”, a spus Ciolacu, potrivit news.ro.

Cine este Alexandru Stănescu

Ciolacu a mai precizat: ”Este un fost parlamentar, mi se pare două mandate, a fost preşedinte şi de comisie. A contat foarte mult că este unul dintre foştii parlamentari care nu au mai avut locuri pe listele de parlamentare”. Întrebat dacă toţi cei care nu au avut loc pe listele de la parlamentare se vor regăsi în funcţii în agenţii, Ciolacu a declarat că este vorba de acei foşti parlamentari cu experienţă.

Alexandru Stănescu a fost președinte al Comisiei de agricultură din Camera Deputaților. El a absolvit Facultatea Mecanică Agricolă, București, potrivit Mediafax.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi fi dispuşi să plătiţi mai mult pentru ciocolată şi cafea?

Observator » Stiri politice » Fratele secretarului general al PSD, Alexandru Stănescu, propus la șefia ANRE, arbitrul pieței de Energie