Antena Meniu Search
x

Gabriela Firea lansează un atac fără precedent la adresa lui Liviu Dragnea

Gabriela Firea lansează un atac fără precedent la adresa lui Liviu Dragnea. Primarul Capitalei spune despre liderul social democrat că încearcă să impună în PSD un stil de conducere dictatorial.

Vezi și

Gabriela Firea lansează un atac fără precedent la adresa lui Liviu Dragnea. Primarul Capitalei spune despre liderul social democrat că încearcă să impună în PSD un stil de conducere dictatorial.

Şi că ar trebui să facă un pas în spate. Până acum, şeful Camerei Deputaţilor nu a comentat declaraţiile edilului general. Nemulţumirile ar putea fi tranşate, potrivit unor surse, într-o nouă şedinţă CEX care ar putea avea loc peste două săptămâni.

Gabriela Firea: "Nu cred că este normal să ajungem ca într-o formațiune politică, condusă unic, dictatorial, să nu poți să spui nimic, pentru că dacă spui, imediat ți se închide gura. Nu-mi plac șobolănismele. Am avut suficient parte de ele până acum din partea celorlalți care pe față spun că totul e bine și pe dedesubt... șobolăneală. Nu vreau să mă alătur acestui stil de management politic!"

Aproape două ore, Gabriela Firea a vorbit despre nemulţumirile pe care el are faţă de şeful PSD, Liviu Dragnea, cu care nu ar mai fi în relaţii bune de la finalul anului trecut. Atunci s-a pus în discuţie reducerea cu 40 de procente a bugetului municipalităţii. Picătura care ar fi umplut paharul, spune primarul general, ar fi fost protestele violente din Piaţa Victoriei din 10 august. 

Gabriela Firea: "S-a dorit la nivel politic ca toată vina să pice pe umerii Primarului General, iar doamna Carmen Dan să scape de responsabilitate și domnul Dragnea de decontul politic.

43.34 Prin prisma faptului că a blocat proiectele Capitalei, eu cred că un pas lateral ar fi benefic țării, Guvernului și formațiunii politice."

Firea mai spune că neîntelegerile cu liderul de partid ar fi generat o campanie de defăimare la adresa ei. Şi că s-ar încerca înlăturarea ei din toate funcţiile pe care le deţine. 

Gabriela Firea: "In ultimele zile, domnul Dragnea a vandut pozitia de presedinte PSD Bucuresti mai multora. Ma astept sa o scoata la licitatie si pe cea de Primar General."

Liviu Dragnea nu a avut nicio reacţie în faţa valului de atacuri. Liderii PSD sunt de părere că nemulţumirile Gabrielei Firea trebuie discutate în interiorul PSD şi nu la televizor. 

Cătălin Rădulescu: "Fiind de sase ani, nu prea stie politica. Poate stie administratie, jurnalism. Fiecare cu meseria lui."

Tensiunile dintre Gabriela Firea şi Liviu Dragnea ar putea fi tranşate la următoarea şedinţă a Comitetului Executiv al partidului care ar urma să aibă loc peste două săptămâni. Potrivit unor surse din interiorul PSD, Liviu Dragnea nu vrea să îi retragă sprijinul politic edilului Capitalei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Gabriela Firea lansează un atac fără precedent la adresa lui Liviu Dragnea