Antena Meniu Search
x

George Simion a dat buzna la Ministerul Energiei şi a deturnat conferinţa: "A fugit ministrul, a fugit Virgil, a fugit hoțul!"

Circ la Ministerul Energiei, unde ministrul Virgil Popescu urma să dea explicaţii despre controversele legate de "taxa pe soare", care îi vizează pe prosumatori. Liderul AUR, George Simion, a dat buzna  la minister şi a deturnat conferinţa, apoi a făcut scandal în fata biroului lui Virgil Popescu. Pentru că a refuzat să plece au fost chemaţi şi jandarmii. 

de Redactia Observator

la 05.12.2022, 13:07

Vezi și

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, şi-a anulat participarea la conferința de presă pe care a convocat-o la luni de la ora 12.30. La eveniment a venit şi liderul AUR, George Simion. Aintrat în sala de conferinţă, s-a aşezat la pupitrul de unde se ţin declaraţiile şi a început o transmisiune în direct pe Facebook.

Apoi a început să dea declarații jurnaliștilor prezenți de la pupitrul Ministerului Energiei. "A fugit ministrul, a fugit Virgil, a fugit hoțul", a spus George Simion. Ulterior, el s-a îndreptat către biroul ministrului, cerând să vorbească cu acesta.

Un secretar de stat a venit şi a anunţat amânarea începerii conferinţei, motivând că sunt prezente persoane care nu au fost acreditate pentru eveniment. George Simion a mers, ulterior, prin clădire, intrând în mai multe birouri, pentru a vorbi cu ministrul şi a făcut scandal în faţa biroului acestuia: "Am venit să îl întrebăm pe ministrul Popescu ce este cu taxa pe soare. Nu suntem violenţi, batem la uşă. Până ajunge Ordonanţa în Parlament o să îşi producă efectele", a mai spus Simion. 

"În calitate de parlamentar nu am de ce să mă acreditez. Jandarmul de la ușă a spus că ministrul nu mă poate primi... Am intrat pe ușă. Mi s-a spus că nu aș avea dreptul să particip la această conferință de presă. Totuși am venit, am urcat... Dacă încalc vreo lege, să vină un organ al statului să îmi spună", a adăugat liderul AUR, potrivit Mediafax. 

Pe acelaşi subiect

Virgil Popescu a urma să ţină o conferinţă de presă la sediul Ministerului Energiei pentru a discuta despre aşa-numita ordonanţă "taxa pe soare" care a provocat reacţii aprinse şi care îi vizează pe consumatorii şi firmele care şi-au instalat panouri fotovoltaice. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri politice » George Simion a dat buzna la Ministerul Energiei şi a deturnat conferinţa: "A fugit ministrul, a fugit Virgil, a fugit hoțul!"